demo

Διαχειρίζεστε μια επιχείρηση που χρειάζεται και χρησιμοποιεί συσκευασίες ή προϊόντα μίας χρήσης; Υποθέτουμε ότι η απάντηση είναι ναι, γιατί χρειάζονται σχεδόν παντού. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αντικαταστήσετε τα πλαστικά με λιπασματοποιημένες συσκευασίες εάν θέλετε η γενιά χιλιετίας να συνεχίσει να ξοδεύει χρήματα στην επιχείρησή σας. Πέρασαν οι μέρες που η προστασία του περιβάλλοντος δεν είχε σημασία για τις επιχειρήσεις. Σήμερα, οι υγιείς περιβαλλοντικές πρακτικές είναι πιο σημαντικές από οτιδήποτε άλλο για τον μέσο καταναλωτή. Όλοι θέλουν να γίνουν μέρος ενός πιο πράσινου πλανήτη, το οποίο απειλείται συνεχώς από διάφορους ρύπους και κακές πρακτικές από απερίσκεπτες επιχειρήσεις.

Πιθανότατα είχατε πολλές συζητήσεις σχετικά με τη βιοαποικοδομησιμότητα και τη λιπασματοποίηση και δεν ξέρετε πώς θα μπορούσατε να το κατευθύνετε προς όφελος της επιχείρησής σας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε πρόσθετη συσκευασία ή προϊόν διατροφής που χρησιμοποιείτε στην επιχείρησή σας έχει μια καλύτερη εναλλακτική λύση για κομποστοποίηση, η οποία θα διαρκέσει έως 180 ημέρες υπό συνθήκες λιπασματοποίησης για την πλήρη αποσύνθεση. Οι συνθήκες λιπασματοποίησης περιλαμβάνουν οξυγόνο, υγρασία, θερμότητα και παρουσία μικροοργανισμών. Το υλικό λιπασματοποίησης θα μετατραπεί σε νερό, διοξείδιο του άνθρακα και διάφορα θρεπτικά συστατικά, τα οποία με πολλούς τρόπους ωφελούν τη χλωρίδα και την πανίδα. Ποια είναι λοιπόν μερικά από τα οφέλη από τη χρήση λιπασματοποιήσιμης και μίας χρήσης συσκευασίας στην επιχείρησή σας;

Σύγκριση κόστους

Εκτός από το να ωφεληθεί η άμεση κοινότητα όσον αφορά καλύτερα προϊόντα και ευκαιρίες απασχόλησης, ο μοναδικός σκοπός της διαχείρισης των επιχειρήσεων είναι να αποκομίσει κέρδος. Ταυτόχρονα, θα αποκομίσετε σημαντικά κέρδη μόνο εάν μειώσετε σημαντικά το λειτουργικό κόστος. Είναι οικονομικό για τις επιχειρήσεις να επενδύουν σε προϊόντα κομποστοποίησης σε σύγκριση με τα παραδοσιακά πλαστικά προϊόντα μίας χρήσης με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, το κόστος απόρριψης πράσινων προϊόντων είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό των χώρων υγειονομικής ταφής, με την προϋπόθεση ότι η επιχείρησή σας έχει το καθήκον να απορρίπτει τα απόβλητα της σε όλη την πόλη. Επιπλέον, τα φυτικά και βιολογικά προϊόντα είναι φθηνότερα από τη συσκευασία με βάση το λάδι, καθώς η τιμή των καυσίμων συνεχίζει να κυμαίνεται.

Ένας πιο πράσινος κόσμος

Δεν θα θέλατε να γίνετε μέρος ενός νέου οικολογικού κόσμου για την επόμενη γενιά; Λοιπόν, τα προϊόντα κομποστοποίησης παράγονται από φυσικές οργανικές ουσίες, όπως ανανεώσιμα φυτικά υλικά. Με άλλα λόγια, η λιπασματοποιημένη συσκευασία έχει σχεδιαστεί για ανθεκτικότητα επειδή "μεγαλώνει" φυσικά ακόμα και μετά τη χρήση. Είναι επίσης εύκολα προσβάσιμα, ειδικά όταν η ανακύκλωση πραγματοποιείται σε καταστήματα λιανικής. Μελέτες δείχνουν ότι η αποδοχή εμπορικής ανακύκλωσης προϊόντων κομποστοποίησης μπορεί να μειώσει το χρόνο που απαιτείται για την πλήρη κομποστοποίηση από 180 ημέρες σε 50 ημέρες κατ 'ανώτατο όριο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να παραχθούν και να ανακυκλωθούν περισσότερα προϊόντα λιπασματοποίησης στην αγορά το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα για την προώθηση ενός πιο πράσινου κόσμου.

Δημιουργήστε μια θετική εικόνα της επιχείρησης ή του εμπορικού σήμα σας

Δεν θέλετε οι πελάτες σας να συνδεθούν με τη σταθερή στάση σας σχετικά με τις περιβαλλοντικές πρακτικές; Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι καταναλωτές συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο την ευθύνη τους για το περιβάλλον και πώς πρέπει να το βελτιώσουν. Η αυστηρή προσέγγιση των επιπτώσεων των προϊόντων σας στο περιβάλλον δημιουργεί μια θετική εικόνα που δημιουργεί πίστη στους πελάτες και τις μάρκες. Η έρευνα δείχνει ότι οι πελάτες αισθάνονται πιο θετικοί και εντυπωσιασμένοι όταν αγοράζουν από μια εταιρεία της οποίας η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα υλικά που μπορούν να ανανεωθούν για άλλους σκοπούς. Στην πραγματικότητα, είναι σύνηθες για τους πελάτες να παραδίδουν τις συσκευασίες για ανακύκλωση στα καθορισμένα σημεία αφού τελειώσουν με τη χρήση τους.

Ευέλικτη επιχείρηση

Οι λιπασματοποιήσιμες συσκευασίες και τα προϊόντα είναι εύκαμπτα για χρήση σε οποιαδήποτε βιομηχανία. Για παράδειγμα, εάν η συσκευασία χρησιμοποιήθηκε για τη συσκευασία τροφίμων σήμερα, μπορεί να ανακυκλωθεί και να χρησιμοποιηθεί για τη συσκευασία παιχνιδιών την επόμενη φορά. Η αποδοχή λιπασματοποιήσιμης συσκευασίας από πολλές εταιρείες σημαίνει ότι περισσότερα από αυτά τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για χρήση από άλλες βιομηχανίες. Με άλλα λόγια, η επιχείρησή σας θα είναι ένας από τους τρόπους αλλαγής και υγιεινών πρακτικών όσον αφορά την πλήρη προστασία του περιβάλλοντος. Όσο περισσότερα λιπασματοποιήσιμα υλικά χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερες ευκαιρίες δημιουργείτε για άλλους παίκτες της βιομηχανίας σας να αποδεχθούν το ίδιο.

Επεκτείνετε τη βάση πελατών σας

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι πελάτες προτιμούν να αγοράζουν από μάρκες που γνωρίζουν υγιείς περιβαλλοντικές πρακτικές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιπασματοποιήσιμες συσκευασίες ως τρόπο διεύρυνσης της εμβέλειας της αγοράς σας και, συνεπώς, να αυξήσετε την πελατειακή σας βάση. Η επέκταση της πελατειακής βάσης σημαίνει βελτιωμένα έσοδα, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε καλύτερη αποζημίωση και μισθούς για τους υπαλλήλους σας. Με άλλα λόγια, η ικανοποίηση των εργαζομένων και των πελατών μπορεί να επιτευχθεί υιοθετώντας πρακτικές συσκευασίας κομπόστ. Το να ζεις σε έναν καταπράσινο κόσμο είναι ένα όνειρο για πολλούς και στην πραγματικότητα θα χαρούμε να το δούμε πριν από την επόμενη γενιά. Ξεκινήστε σήμερα με το BEBIO και δεν θα το μετανιώσετε για μια στιγμή!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας